Guiada per l’esperit de la tradició ViniYoga, després d’estudiar Ceràmica artística vaig treballar durant uns anys com a Terapeuta ocupacional  als instituts de secundària del Baix Empordà.
Insatisfeta amb la línia i el mètode de treball, vaig decidir buscar una manera diferent i més holística de treballar amb les persones.
Vaig començar a practicar ioga seriosament a Granollers, l’any 2004. Em vaig sentir ràpidament inspirada pels seus efectes curatius, tant a nivell físic, com emocional i espiritual.
Vaig veure possibilitats de combinar les meves experiències terapèutiques amb la ceràmica i les classes de Ioga i, il·lusionada, vaig començar el meu treball. Després d’una formació de 500h, titulada per la E.T Y ViniYoga amb Claude Maréchal i Marta Artigas, segons les ensenyances de Krishnamacharya i el seu fill T.K.V Desikachar (agost 2009), vaig començar a impartir classes de Ioga al baix Empordà.
A finals de 2012 vaig descobrir el Ioga terapèutic i  actualment sóc titulada per FisiomYoga (Ioga unit a la osteopatia i fisioteràpia),des de llavors es va convertir en la meva passió i especialització. Vaig començar a dónar classes de Ioga terapèutic al 2013.   A més a més, sóc Instructora en Yoga Nidra Mindfulness  que és una meditació i relaxació fàcil i eficaç combinada amb objectius personals, -pel Centre Darshan de Barcelona (2015)-. 
Per altre banda,  estic formada en Thai-Yoga Massage un tipus de Ioga passiu desenvolupat a Tailànda, que utilitza l’estirament passiu combinat amb la pressió dels músculs a tractar,-per l’escola de Yoga IYengar de Figueres (2014)-.
Intento guiar els alumnes de manera clara i alegre adaptant la pràctica a les seves necessitats específiques. Mitjançant pranayama (tècniques respiratòries), meditació i una sèrie de postures (asanes), els alumnes es concentren a la percepció de les sensacions corporals, de la respiració i dels efectes en la ment.
Ensenyo principalment el mètode ViniYoga, tot i que també dono classes de Hatha.En la meva contínua formació he completat diverses formacions d’ Anatomia del moviment amb Blandine Calais, alguns tallers amb Frans Moors, Claude Marechal, TKV Desikachar, l’associació espanyola de ioga terapèutic i altres.He estudiat a més diferents estils de Ioga com: Ioga Iyengar, Vinyasa, Restauratiu i Anusara. També solc practicar diferents estils de meditació com VIPASSANA i ACEM.
Actualment combino el Ioga amb la meva feina com a educadora social a la Fundació Acollida i Esperança dedicada a crear espais d’acollida i atendre persones que pateixen exclusió social, sense recursos econòmics, personals ni suport familiar.
Em sento agraïda i privilegiada de compartir els coneixements de Ioga que he rebut amb tu.

Altres Formacions:

A més a més, estic formada com a Quiromassatgista a l’Escola  Superior de Teràpies Manuals, Naturals i Alternatives de Girona Quitema (2014) que molt sovint convino a les meves classes.

També, em vaig formar en Alimentació Natural i Energètica amb la Montse Bradford Bort a Barcelona (2016).