Les classes particulars de ioga a casa teva són una oportunitat de tenir atenció totalment personalitzada en un ambient familiar. Pots fer una classe per aprofundir en la teva pràctica de ioga, podent consultar tots els teus dubtes sobre postures, sobre el teu cos o qualsevol aspecte.
Pots triar una classe “a la carta”, tu esculls el tema o aspecte de la pràctica respecte al qual sents que necessites més informació o en el qual vols avançar o aprofundir més (per exemple: treball de centre, equilibri de braços, respiració, etc). També és l’espai ideal per a persones amb necessitats especials, que pot ser en el moment en que tens una lesió o quan no pots participar a les classes grupals, per alguna raó.
A més t’oferim la possibilitat de realitzar un bloc de classes, en el qual analitzarem junts els teus punts forts i febles, i aprendrem una sèrie d’asanas (o petita pràctica) que et donarem per escrit perquè puguis practicar a casa, ajustada a les teves necessitats personals. El nombre de classes que necessitarem dependrà del teu nivell i del temps que portis practicant amb mi. També pots ajuntar-te amb un o dos amics i fer una classe en petit grup.
 
Horaris: A convenir. Les classes duraran 1hora/1hora 30 min.