Com a dones modernes, ens enfrontem a les tensions cada vegada més grans de la feina i de les responsabilitats familiars, mentre vivim en una societat de solucions ràpides, de menjars ràpids i de moments fugaços d’intimitat familiar que vivim al vol. Correm cada vegada més i ens expressem amb més dificultat, alimentant als que ens envolten i comprovant que tasques hem realitzat de la llista de coses “per fer”.
Però roman en molts de nosaltres un profund anhel. Anhelem consol i alè. Estranyem la llibertat, no la llibertat de la nostra vida, sinó la llibertat en les nostres vides.

-El Ioga et pot ensenyar a estimar-te a tu mateixa des de dins cap a fora; i et recorda, cada vegada que trepitges l’estoreta que quan practiques ioga ja ets perfecta exactament tal com ets.-

 


El Ioga ens pot ajudar a trobar aquesta llibertat, no només alliberar-nos dels nostres mals i dolors, sinó també dels nostres temors, la nostra agitació i el nostre sentit de la separació.
El Ioga aporta una sensació de connexió amb nosaltres mateixes i amb una comunitat més àmplia de dones. Quan trepitgem la nostra estoreta de ioga cada dia, podem estar segures que ues altres dones estan fent el mateix.  La pràctica es converteix llavors en un exercici tan personal com universal.
Al recordar el nostre profund JO en les postures, reafirmem la nostra connexió amb les ànimes de les dones de tots els llocs, que estan , que estan lluitant per sobreviure, per realitzar-se, per donar a llum i criar els seus fills perquè visquin amb el cor obert i la ment clara.