Les classes de ioga per a nens es caracteritzen pel seu contingut creatiu, variat i divertit, la seva base és el gaudir dels petits en aquesta pràctica. D’aquesta manera, les eines o beneficis que qualsevol adult pot experimentar amb el ioga, el nen les integra en el seu cos i en la seva vida com un joc.
Durant les classes exerciten en fer-se conscients de la seva respiració i sincronitzar aquesta amb els moviments del seu cos; així descobreixen el seu propi ritme i per mitjà de les asanes (de les postures) connecten el seu ritme al ritme de la Natura.
Cada classe s’enfoca en un tema, en una virtut de l’ésser humà, recolzant així la confiança en si mateix, conreant el descobrir la seva pròpia grandesa i la dels altres.
Les classes de ioga per a nens són molt diferents de les classes d’adults. Encara que es fan postures de ioga, seqüències com salutacions al sol, exercicis de respiració, tècniques de relaxació i meditació, s’inclouen varietat d’activitats que les fan més enriquidores. Sempre el propòsit és donar suport al potencial que resideix a cada nen i ajudar-lo a florir en les habilitats que més li costen.
Què més treballem? Intel·ligència emocional, mindfulness, mantres, contacontes, dibuix de mandales … cada classe no oblida conrear cap de les seves capacitats. D’aquesta manera cada nen creix coneixent-se a si mateix i sabent viure la vida de manera feliç.
Les sessions tenen una durada de 45 minuts.