El ioga t’ofereix l’oportunitat de fer-te conscient del nadó i dels canvis del cos durant l’embaràs en un dels moments més important de la teva vida.
La pràctica del ioga durant aquesta etapa tan especial en la teva vida t’ajuda a ser més conscient d’aquests canvis, a sentir-los, comprendre’ls i viure’ls en la seva plenitud. Les asanes (postures) modificades per a cada període de la gestació et fan connectar amb el teu cos.
És un ajut inestimable per deixar anar tensió física en els músculs i articulacions, però també per alliberar emocions i sentir-te lliure d’inhibicions.
A les classes de Ioga farem servir “suports” (cadires,cintes,blocs,mantes..etc) si són necessaris per fer més accessibles les postures a cada etapa de l’ embaràs. Aquests proporcionen suport a la dona perquè respiri amb total llibertat en la postura. .
Els elements ajuden a poder quedar-se a les postures durant més temps i permetent que els beneficis penetrin també profundament en els nivells orgànics-fisiològics i mentals.
Les asanes també asseguren que el fetus aconsegueixi el major espai possible dins de la mare, per facilitar els moviments i el creixement en el període de l’embaràs. Així mateix contribueixen a facilitar el part.
 
* A Viu el Ioga només es permet la pràctica  a partir de 12 setmanes de gestació. *
Sessions en grup. Les classes duraran 1 hora 15 minuts