El que el ioga ensenya als adults majors és que l’envelliment és un procés existencial i personal que cal considerar com una etapa interessant de la vida. Aquesta convicció dependrà de l’actitud de cada un i el ioga pot ajudar molt perquè això sigui així.
El que s’aconsegueix amb el ioga per a gent gran és fomentar una actitud d’enriquiment i crear les condicions perquè l’envelliment sigui natural i amb un estat d’ànim positiu, fresc i jovial. Fins i tot, quan l’edat del practicant és molt avançada.
El ioga, amb les seves diferents tècniques, ofereix una inavaluable ajuda per a les persones grans. Les classes de ioga per a gent gran són diferents a qualsevol altra sessió de ioga. Es té en compte l’aspecte físic, psicològic i neuronal de la persona.
Els efectes del ioga també poden ser útils com a teràpia complementària i són de gran ajuda per als conflictes psicològics de la tercera edat: angoixa, soledat, inseguretat i d’altres. Pràcticament no hi ha límit d’edat per practicar ioga i les persones que el practiquen no senten el pas dels anys.
Les sessions tenen una durada de 1 hora.