Tractaments personalitzats de Quiromassatge on orientem el flux de l’energia vital en el cos.
Oferim massatges relaxants que ajuden a restablir l’equilibri energètic del cos i la ment i et conduiran a un estat de calma i benestar profund.

 

Massatge Neurosedant
Especialment indicat en casos de cansament crònic, angoixa, ansietat, estrès i depressió. És una tècnica que combina el massatge muscular profund amb el tacte superficial i suau que actua sobre les terminacions nervioses.
Són maniobres suaus i llargues que produeixen efectes sedants aconseguint una profunda relaxació mental on el pacient pot sentir la seva persona (cos-ment) en la seva totalitat. Una presa de consciència corporal a través del tacte.
Durada 1 hora 30 minuts

 

Quiromassatge
Sent com l’estrès, el dolor i el cansament desapareixen amb una relaxant sessió de quiromassatge gràcies a la pressió amb les mans en diferents zones del teu cos. Molt indicat per alleujar tensions musculars derivades de males postures.
Durada 30 minuts/1 hora

 

Massatge antiestrès o massatge descontracturant
El massatge antiestrès serveix per relaxar-se després d’un llarg dia de treball.
S’utilitzen extractes de plantes aromàtiques relaxants com l’espígol per contribuir a la màxima relaxació. El massatge descontracturant relaxa el cos i allibera endorfines, hormones que generen emocions positives de benestar.
Durada 30 minuts / 1 hora